Tisztelt látogató!

Idestova 40 éve, 1982-től Magyarországon elsőként Pécsett kezdtük el gyártani az ízletes ropogós, édes, csavart cornett áruféleségeket.

A cukrászmesterek régen - szerte Európában - a kézzel sodort karamellizált fagylalttölcsért a közismert hangszerről a cornettről mintázhatták és nevezhették el. Még ma is a cornett tölcsér a legkedveltebb a fogyasztók körében.

Üzletpolitikánk fontos része volt mindig a széles fajta- és formaválaszték, ezért ma már természetesen sima vizes és félédes tölcséreket is gyártunk többféle méretben és formában. A palettát jelenleg több mint harminc féle saját gyártású ostyaféleség színesíti. Az édestölcsér mellett roletti, ostyakehely, hippen, ostyaszív és ostyatallér (édes, sós, vizes, diabetikus és gluténmentes) is megtalálható.

Kezdettől a kifogástalan minőség, az igen kedvező árak, a tetszetős csomagolás,a gyors szállítás, a kiterjedt viszonteladói hálózat fémjelzi cégünket.

1993-ban személyes jó kapcsolatunk révén elkezdtük és a mai napig forgalmazzuk az olasz Bigatton fagylaltalapanyag gyár teljes áruválasztékát. Ez több mint száz fajta fagylaltpasztából, rengeteg aromából, kötőanyagból, öntetből és különféle díszítőkből áll. Ezekkel az anyagokkal igazán könnyú egy jóízű, látványos és finom fagylalt elkészítése!