FEKETE TÖLCSÉR

2017 újdosága a fekete fagylalt ill. ez fekete tölcsérben. Mi mindíg nyitottak voltunk az új dogokra, így minden formában ill. ízben ( édes, félédes, sima vizes ) változatban tudjuk gyártani. A szinezék is teljesen természetes "kókusszén" (E 153) A TERMÉK VÉDETT!

Fekete

A hatalmas "GÓLIÁT " tölcsér!

üzem

2005-tõl, -elsõként magyarországon,- elkezdtük gyártani a legnagyobb méretú édes csavart, cornett tölcsért. Nyugat-európában már ismert és nagyon kedvelt ez a tölcsérfajta. Eddig csak importból volt beszerezhetõ.

Mostantól tõlünk, a megszokott kiváló minõségben és az import árnál jóval kedvezõbben vásárolhatják meg kedves vevõink ezt az új MAGYAR TERMÉKET!


Egyedülálló Újdonság!

Az általunk gyártott mindegyik formájú és nagyságú fagylalttölcsér, rolli, kehely, ostyatallér.... tehát a teljes paletta, megrendelhetõ gluténmentes alapanyagokból készítve.

A szegedi élelmiszerkutató intézet és a budapesti PKU egyesület felkérésére kísérleteztük ki és kezdtük el gyártani a gluténmentes ostyataermékeket.

Élvezeti értéke kiváló, lisztérzékenyek, PKU betegek (fenilketonuriás) vesebetegek is nyugodtan fogyaszthatják.

Az OÉTI által bevizsgált és 585-1964/2005 lajstromszámon nyilvántartásba vett, a budapesti a szegedi és a német heilbronni élelmiszerkutató intézet laboratoriumaiban is megvizsgált és garantáltan ajánlott termék!


Színes ostya!

Érdekes és új a fagylaltkelyhek ill. a tölcséres fagylalt szines ostyával való díszítése. Ehhez ajánljuk a minitölcsért és a szines csíkos rollit. A Fagylalt szines tölcsérben való felszolgálása még egy kicsit bizarr magyarországon, de a külföldi példát látva nemsokára nálunk is igény lesz. Ezt a hiányt is szeretnénk pótolni új szines termékeinkkel! Ostyáink színezéséhez csak kizárólag természetes szinezékeket használunk!

Galéria